Moor than meets the eyes

Lenzen

Harde of Zachte Lenzen?

Er zijn heel veel verschillende lenzen die allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Kom gerust langs om samen te kijken welke lens er het beste bij je past of maak een afspraak.

Zachte contactlenzen

De zachte contact lens is de meest verkochte lens op dit moment. Ze zijn er in dag,week,maand variant en nu zelfs met leesgedeelte of cilinder. Het is niet voor iedereen de oplossing, maar voor steeds meer mensen is er een zachte contactlens beschikbaar.

Daglenzen PURE 

Wij werken het meeste met de dag lenzen van Eye Definition PURE deze daglens is ontwikkeld met matrialen die zacht en comfortabel zijn voor het oog met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het voordeel van de daglens is dat je elke dag een schone lens in kan zetten, geen losse vloeistoffen meer nodig hebt en minder kans op oogproblemen met een verhoogt comfort. Door de samenwerking met Lens online is het prijs verschil tussen de maandlens en daglens veel minder groot geworden wat er voor zorgt dat deze mooie oplossing voor iedereen bereikbaar is.  Deze zijn leverbaar als gewoon, met cylinder en met leesgedeelte en leverbaar vanaf 22,50,- voor een 30 pack.

Maandlenzen  Performance

Voor de maandlens oplossing is er de PURE preformance samen met de Sensative vloeistof. Deze combi is zacht voor de ogen en bied over de hele dag en maand goed zicht op elk moment. Deze zijn leverbaar als gewoon, met cylinder en met leesgedeelte en zijn leverbaar vanaf 45,- per sixpack.

Harde contactlenzen

Harde lenzen zijn het langste op de markt, maar vergis je niet ook dit product blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. 

NKL/MEDICON

Voor de Harde lenzen werken wij met NKL de enige Nederlandse lenzen specialist die hun productie heeft in Emmen. De fijne samenwerking met hun specialisten en brede range van producten zorgen er voor dat we altijd de juiste passing hebben voor jouw ogen. Iets wat het draagcomfort van je harde lenzen zeker bevorderd. 

De Harde lenzen van NKL bieden wij al aan vanaf 120,- p.s.

Aanpassingen en controles

Voor het aanpassen en controleren van lenzen brengen wij kosten in rekening.

We zien natuurlijk het liefste dat je bij ons de lenzen en vloeistof aanschaft om jou zo goed mogelijk te bergeleiden en zodat wij weten wat er op je oog zit en hoe het oog er op kan of gaat reageren. Draag je toch liever lenzen naar eigen keuze, maar wil je toch bij ons op controle komen dan kan dit natuurlijk ook.

De prijzen zijn als volgt. 

Bij aankoop van lenzen / Zonder aankoop lenzen (eigen lenzen)

  • Aanpassing harde lenzen 70,-/ 120,-
  • Aanpassing zachte lenzen 27,-/ 49-
  • Controle lenzen via ons  27,- / 49,-

Contactlenzen bestellen via LensOnline

Voor het comfortabel contactlenzen dragen ben je bij ons aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan producten via LensOnline, kunnen wij op zoek naar de geschikte lens voor jouw ogen en leefsituatie.

Sinds augustus 2019 werken wij samen met LensOnline. Dit is een online webshop voor contactlenzen, zodat je gemakkelijk vanuit huis je contactlenzen bij ons kunt  bestellen. Het grote voordeel voor jouw als klant is dat wij dezelfde lage internetprijzen hanteren in de winkel. Heb je liever dat wij, zoals van ouds, je lenzen bestellen? Ook dat is geen probleem. Je kunt u bestelling gratis ophalen bij ons in de winkel.

Door onze krachten te bundelen met LensOnline, kunnen we je als klant het beste bieden, namelijk professionele oogzorg in combinatie met contactlenzen voor lage internetprijzen. De service blijft via ons lopen, precies zoals je gewend bent. Kom gerust langs of maak een afspraak voor een lenscontrole of voor vrijblijvend advies.