Lenzen

Er zijn heel veel verschillende lenzen die allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Kom gerust langs om samen te kijken welke lens er het beste bij je past of maak een afspraak.

Zachte contactlenzen

De zachte contact lens is de meest verkochte lens op dit moment. Ze zijn er in dag,week,maand variant en nu zelfs met leesgedeelte of cilinder. Het is niet voor iedereen de oplossing, maar voor steeds meer mensen is er een zachte contactlens beschikbaar.

ALCON

Wij werken voor de zachte lenzen het liefste met Alcon Air optix hydra glide oplossingen in samenwerking met de OptiFree Pure Moist levert dit een geweldig draag comfort waar mee je heel de dag met plezier scherp zicht beleefd. 

Deze Maandlenzen zijn leverbaar in gewoon,toric (met cylinder) of Multifocaal en zijn als halfjaar pakket leverbaar vanaf 118,- inclusief vloeistof

Het aanmeten/controle van deze lenzen kost 27,-

Harde contactlenzen

Harde lenzen zijn het langste op de markt, maar vergis je niet ook dit product blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. 

NKL

Voor de Harde lenzen werken wij met NKL de enige Nederlandse lenzen specialist die hun productie heeft in Emmen. De fijne samenwerking met hun specialisten en brede range van producten zorgen er voor dat we altijd de juiste passing hebben voor jouw ogen. Iets wat het draagcomfort van je harde lenzen zeker bevorderd. 

De Harde lenzen van NKL bieden wij al aan vanaf 120,-

Het aanmeten van de harde lenzen kost 70,-

Controles kosten 27,-