de Moor optiek
Brillen.Lenzen

JOUW ONLINE PASSIES...

Hoe jouw online passie er ook uit ziet, een ding staat vast: je wilt er volop van genieten. Verslingerd aan die nieuwe serie? Dan wil je doorgaan met kijken tot deze helemaal is afgelopen. Dat snappen wij als geen ander. Met Eyezen brillenglazen geniet je volop van je digitale levensstijl. Hoe lang je ook online bent.

 Eyes Will Not Tire.


WHEREVER PASSION
TAKES YOU…

DIGITALE LEVENSSTIJL

Smartphones, tablets, computers en tv’s, we gebruiken ze allemaal en het liefst tegelijkertijd. Om te socializen, studeren, werken, gamen en te ontspannen. Kortom, om te leven.Dit intensieve gebruik van digitale schermen in allerlei formaten en op korte afstanden vraagt de nodige inspanning van je ogen. Langdurig schermgebruik kan verschillende klachten veroorzaken, zoals droge- of vermoeide ogen, hoofdpijn en/of nek- en schouderpijn.Wij begrijpen dat jij lekker wilt blijven genieten van je online passies. En daarvoor kies je voor Eyezen brillenglazen: speciaal ontwikkeld voor iedereen met een digitale levensstijl.Met Eyezen heb je scherp zicht, op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Boxer_Eyezen2018_Beeld
Runner_Eyezen2018_Beeld
Yoga_Eyezen2018_Beeld_v1


WAAROM EYEZEN?

 

 

Standaard enkelvoudige brillenglazen sluiten niet meer aan bij onze huidige kijkbehoeften. We gebruiken intensief kleine schermen op korte afstanden. Dit vraagt veel van onze ogen. Met Eyezen heb je de kijkoplossing die aansluit bij je digitale levensstijl. Je ogen krijgen meer rust. 
Eyezen combineert de beste technologieën voor een ontspannen zicht, de hele dag.

 

  • De Eyezen DualOptim technologie zorgt voor een zeer scherp en moeiteloos zicht op alle afstanden.
  • De Eyezen Focus-technologie ondersteunt je ogen bij gebruik van je smartphone en tablet, zorgt voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomt vermoeide ogen.
  • Alle heldere Eyezen brillenglazen zijn voorzien van Eye Protect System™; de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht. Goed voor uw ogen dus en een prachtig helder brillenglas!